Svježi kvasac

PEKARSKI SVJEŽI di-go KVASAC 1 kg

di-go svježi pekarski kvasac po svojim svojstvima u potpunosti odgovara potrebama proizvodnje kruha, peciva, kolača i ostalih proizvoda u pekarama i domaćinstvima.

SASTAV: Žive stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae

DOZIRANJE: 2-6 % na količinu brašna

PAKIRANJE:

Jedinično: 1 kg

Transportna kutija: 10 x 1kg

ROK UPOTREBE: 30 dana

PEKARSKI SVJEŽI di-go KVASAC 500 g

di-go svježi pekarski kvasac po svojim svojstvima u potpunosti odgovara potrebama proizvodnje kruha, peciva, kolača i ostalih proizvoda u pekarama i domaćinstvima.

SASTAV: Žive stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae

DOZIRANJE: 2-6 % na količinu brašna

PAKIRANJE:

500 g (u celofanu 5 x 500g)

Transportna kutija: 20 x 500 g

ROK UPOTREBE: 30 dana

PEKARSKI SVJEŽI di-go KVASAC 42 g

di-go svježi pekarski kvasac po svojim svojstvima u potpunosti odgovara potrebama proizvodnje kruha, peciva, kolača i ostalih proizvoda u pekarama i domaćinstvima.

SASTAV: Žive stanice kvasca Saccharomyces cerevisiae

DOZIRANJE: 42 g je dovoljno za 500 g do 1 kg brašna

PAKIRANJE:

Jedinično: 42 g

Display kutija: 24 x 42 g

ROK UPOTREBE: 30 dana