Poboljšivači: pažljivo odabrani i dozirani sastojci
Poboljšivač je usklađena, uravnotežena kombinacija sastojaka odabranih između različitih aktivnih sastojaka i sirovina (i na bazi žitarica i drugih), pomiješanih zajedno u odgovarajućoj formulaciji.
Poboljšivači popravljaju kakvoću tijesta i pojačavaju stabilnost tijesta tijekom različitih proizvodnih faza. Oni čine rad sigurnijim i pojednostavljuju proizvodnju, omogućujući pekarima pripremu krajnjih proizvoda uvijek jednake kakvoće.
Poboljšivači pojednostavljuju rad pekara, dopuštajući im da pokažu svoju punu stručnost. Mogu se koristiti u bilo kojem tehnološkom postupku i u najrazličitijim uvjetima proizvodnje.
Lesaffre rješenja za sve potrebe
Zahvaljujući našem znanju i stručnosti u procesu fermentacije kao i nastojanju da se što više približimo potrebama profesionalnih pekara, u Lesaffre grupi stalno se naporno radi na razvoju posebnih pekarskih dodataka koji se mogu koristiti u bilo kojem trenutku, od mlina do pekare. Kao rezultat toga, naša je grupa razvila široku paletu poboljšivača koji pojednostavljuju rad pekara i optimiziraju kakvoću (kvalitetu) kruha. Djelotvornost poboljšivača Lesaffre grupe ovisi o izboru i doziranju aktivnih sastojaka u formulacijama poboljšivača.
Razvoj i izrada djelotvorne formulacije je rad profesionalaca i zato su naši poboljšivači testirani i usklađeni s kvalitetom brašna, proizvodnim postupcima, korištenom opremom i namjeni za izradu raznovrsnih pekarskih proizvoda.
Funkcionalna rješenja, prilagođena potrebama pekara
Magimix nudi široki raspon poboljšivača koji se sastoje od aditiva, pomoćnih sredstava i prirodnih sastojaka. Ovaj raspon olakšava proizvodnju i nudi rješenja za izradu svih vrsta kruhova, različite proizvodne procese, postojeću opremu itd.
Prilagođena rješenja za sve procese izrade kruha
Magimix nudi vrlo širok i inovativan portfolio proizvoda. Konstantno pratimo sve promjene u razvoju proizvodnje kao što su direktni procesi, odgođena ili kontrolirana fermentacija, tehnike smrzavanja…
Temeljito i sveobuhvatno znanje za svaku vrstu pekarskog proizvoda
Stručnjaci za razvoj u Lesaffre pekarskim centrima mogu identificirati specifične probleme u svakoj kategoriji kruha i ponuditi rješenja za veći volumen, bolju svježinu, trajnost, ljepši izgled i općenitu kvalitetu vaših finalnih proizvoda.
Magimix ponuda POBOLJŠIVAČA po primjeni: